Intervjuet av nettavisen

meme

På Onsdag ble jeg intervjuet av Nettavisen i forbindelse med at NHO-sjefen hadde gått ut og sagt at kvinner har plikt til å være ute i arbeidslivet og gjerne da 100%, og som en motsetning til Nikita-sjefen som mener at kontantstøtten er noe tull.

Og du kan lese det her.

Hva synes du?

(Lest 32 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Kjempe fint for deg at du har muligheten til å være hjemme og ønsker det. Jeg er for at man selv kan velge, og at ikke alle skal bry seg.
    Jeg hadde ikke hatt råd til være hjemme fulltid, og har litt behov for å komme meg ut. Jobber 80% , men synes 60% hadde vært ideelt. En dag til husvask og alenetid og en dag med ungene hjemme. Ser at ungene koser seg masse i barnehagen og lærer mye. Men noen dager hadde det vært godt å bare ha de hjemme, samt å kunne ha drøyd barnehagestart til de ble litt eldre.
    Jeg kjenner ikke din situasjon, men går noen av barna i barnehage? Hvis ikke, blir du ikke litt smågal innimellom? 🙂

  2. Bra du stilte opp! Hilsen hjemmemamma til 3-åring <3

Legg inn en kommentar