Jeg har bestillt flasker og smokker uten gift

 

 

461284-2-1254254888659

Disse er uten miljø giftene. Og ikke har de en hel gal pris heller. Jeg velger å være føre var og kutter ut alle de produktene som har disse stoffene i seg. Jeg ble tipset av Miriel om disse, så nå gleder jeg meg til de kommer i posten 🙂

Info hentet fra AK Grieg.no

Easyfeed er helt fri for Bisphenol-A

Endelig kommer forbudene mot bruk av helseskadelige kjemikalier i produksjonen av tåteflasker og leker i plast. Myndighetene i San Francisco var den første byen i USA som besluttet å forby bruk av Bisphenol-A i produkter myntet på barn under tre år.

Helseskadelig
Bisphenol-A er et helseskadelig stoff. En rekke studier i regi av amerikanske myndigheter slår fast at BPA kan gi hormonforstyrrelser, kreft, redusert sædproduksjon, tidlig pubertet, dårlig immunforsvar, hyperaktivitet og andre adferdsforstyrrelser. Nær sagt alle flasker på det norske markedet er laget i polykarbonat, som inneholder dette giftstoffet.

Stor etterspørsel
Easyfeed den eneste myke flasken på det norske markedet som er helt giftfri. Flasken er produsert i polypropylen, et materiale som er helt fritt for Bisphenol-A og andre giftstoffer. Flasken er utviklet i samråd med Rikshospitalet og testet av SINTEF. Det er mangel på giftfrie tåteflaske-alternativer og vi merker stor etterspørsel etter Easyfeed både fra inn- og utland.

Flere bruksområder
Easyfeed flasken blir myk når den blir temperert og er dermed enkel å klemme på. Flasken egner seg derfor godt for barn med sugeproblemer, som for eksempel premature barn og barn med leppe-ganespalte. Flasken kan også enkelt brukes til brystpumper.

Narresmokken Trøst

Norges første og eneste norskproduserte narresmokk ble utviklet i
1930 av kjemiingeniør Alf K. Grieg, nevø av Edvard Grieg.
Smokken ble en stund kalt Sykehussmokken fordi den ble brukt på
nyfødtavdelinger på sykehusene.

Trøst blir laget etter de strengeste krav til kvalitet og sikkerhet. Selve sugedelen er i naturlateks. Skjoldet er i giftfri plast (samme kvalitet som Easyfeed) og små hjerter til ventilasjonshull som hindrer huden i å bli irritert.

Sugedelens anatomiske utforming gjør at smokken sitter godt i barnets munn og ikke faller så lett ut som smokker med ”flat” sugedel.

Trøst for små er anatomisk formet som mors bryst. Skjoldet er buet.

Trøst for store er for dem som har fått sin første tann og trenger en smokk. Skjoldet er rundt.

Bruksanvisning:
Ved første gangs bruk kok opp vann og legg smokken i vannet for ca 2min. Vask den senere i godt varmt vann, bruk ikke såpe.

Legg den ikke i solen, hold smokker som ikke er i bruk mørkt. Smokken kan gjerne legges i fryseren hvis du har flere for senere bruk.

HUSK å dra i smokken hver gang barnet får smokken. Bytt smokk så snart det er misstanke om skade på smokken. Smokken bør byttes ut med ny hver 3-4 uke.

Du får kjøpt de her :

Startpakkene.no

AK Grieg

Greenmom

(Lest 328 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Jeg skjønner ikke hvorfor de har skumle stoffer i flaskene sine når man kan la det være! Avent har jo en med og en uten, men vil fortsette å lage de med!

    (mens coop fjerner alle de farlige flaskene fra butikkene sine!)

    Bra innlegg forresten. Det er ikke alle som har fått det med seg..

Legg inn en kommentar