Jordbær- og vannmelonsmoothie

I går hadde jeg ikke lyst på brød til frokost, og med masse fryste bær i fryseren og vannmelon i kjøleskapet hadde jeg lyst på noe nytt til frokost. Så jeg gravde frem min blender som stod innerst i skapet og laget min egne lille fantasi miks. Og det ble jodbær- og vannmelonsmoothie

smoothie

Oppskriften er denne: 

200 gram jordbær

2 skiver vannmelon

1/4 banan

1 dl havegryn

1,5 dl eplejuice

(burde også hatt 0,5 dl sitron/lime saft)

Bland sammen i blenderen til den er ønsket konsistens. Jeg liker den litt tykk. Hell i glass og server.

Velbekomme.

jordbær, vannmelon smoothie

Hva er din favoritt smoothieoppskrift?

(Lest 162 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Pingback: Jordbær- og vannmelonsmoothie | Blopp.no

  2. Den så virkelig god ut!

    Jeg må nok innrømme at jeg ikke har slått meg helt på den bølgen med smoothies, det er knallgodt, men tungvindt uten blender…

Legg inn en kommentar