Julens minnebok

Julebok1

 

Hvert år tipser jeg om denne boken og hver år er det noen som takker meg for at jeg kom med tipset, enten fordi de selv vil skrive ned tradisjonene de selv har, eller de finner julegave til de som har alt fra før av 🙂

Jeg synes det er så koselig å bla tilbake i tid i boken og se hvordan vi feiret julen bare noen få år tilbake, se hvordan interiør stilen har endret seg og hvordsn vi selv har forndret oss.

Julebok4

Det er utrolig koselige illustrasjoner og man får skikkelig stemning av bildene. Og ungene synes det er så gøy å se på bilder og tegninger i boken.

Jeg tenker at dette kan bli et flott minne når ungene blir større, slik at de kan se hva vi gjorde hvilke dager, hva som gikk igjen hvert år, hvilke tradisjoner vi hadde og hvordan mat vi spiste. Tror denne boken går 15 eller 20 år frem i tid, og da skal jo våre barn snart starte egne tradisjoner 🙂

Julebok5

Så skal jeg anbefale deg EN eneste juleting du skal kjøpe deg i år, så er det denne boken.

Har du en slik bok til å samle tradisjonene i? 

(Lest 71 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Åh det var et fint tips! Den var utrolig fin, hvor er den kjøpt? 🙂 <3

Legg inn en kommentar