Juleønskelisten til mor

Jeg har snekret sammen en liten liste over ting jeg ønsker meg til jul siden jeg har fått spørsmål fra venner, familie, ukjente og kjente om hva man kjøper til folk med barn og som egentlig har det meste og som ikke «trenger» noe 🙂

mamma1

Stelleveske/veske i skinn // Willowtree figurer // Kenwood Major//Joggedress i Ullfrotte // Ullkåpe fra Bergans

mamma2

Gavekort // Marius sengetøy // Snøstjerne sengetøy// penger // Telysestaker // Kubbelysstaker // Puter med flettestrikk // chablis vinkjøler

Dette er noe av det jeg ønsker meg og som jeg vet andre på min alder ønsker seg.

Hva ønsker du deg til jul?

(Lest 79 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Så mange fine ønsker du har 🙂 God lørdag til dere. Klem

Legg inn en kommentar