Julestemning i stuen

I dag har jeg og barna fått satt opp juletreet og pyntet det. Vi skulle egentlig gjort det på Søndagen, men siden vi var på familiejulebord så rakk vi ikke det, og i går var det helsestasjonen og slikt med Karoline. Så i dag måtte vi få det opp.

I dag er det jo bare 14 dager til jul, og i år skal jeg bare bake noen få slag: pepperkaker, lussekatter, Sarah Bernhard også får jeg se om jeg gidder å lage klunser (men det er veldig godt så kan hende jeg ender opp med det ja). Krumkaker, og slikt kjøper jeg i år. Tar det heller igjen neste år.

Husk å melde deg på dagens luke hvor du kan vinne gavekort på 500 kr fra Mimmis. 

Har du pyntet til jul enda? 

(Lest 61 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Så fine bilder Fru! Og for et fint tre!! Vi har pyntet, men treet (det falske,som ser veldig virkelig ut!) kommer ikke opp før lillejulaften.

  2. Så koselig du har gjort det i hjemmet.. Gleder meg til vi skal få opp juletreet, men det blir nok ikke før på lillejulaften:)

  3. Å så koselig, treet skal pyntes 3 advent! GLEDER meg! <3

  4. Så fint juletre 🙂 Liker også veldig godt den lysestaken din i bakgrunnen der. Jeg har egentlig litt lyst til å pynte juletreet, men mannen er streng og sier jeg må vente… *sukk*

Legg inn en kommentar