Kjøkkenbenken i mitt ♥

I går kjøpte min kjære noe til meg som jeg har ønsket meg lenge. Et hvitt serveringsfat med ben så det kan brukes til å servere frokost på sengen også,  og ny løper til kjøkkenbenken. Jeg elsker kjøkkenbenken nå. Det ble så koselig, og pynten kan gjøres veldig personlig. 

Brune sukkerbiter i en sølvskål med sølvklypen jeg fikk i konfirmasjonsgave gir et koselig preg. Jeg har alltid 2 slike sukkerbiter i Latte macchiatto 🙂 

Jeg elsker levende lys så det måtte så klart stå noen telysestaker på brettet også 🙂 Eneste jeg må få kjøpt meg er en teboks til å ha teen i. Er liksom det eneste som skiller seg ut. I den store glasskrukken har jeg kaffen til Tassimomaskinen min 🙂 

Hva synes du om kjøkkenbenken min? Har du sånt serveringsbrett? 

(Lest 134 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

9 Comments:

 1. Veldig fint !:)
  Eg har grådgig lite greier på kjøkenbenken min.. Men det har å gjøre med att eg hater kjøkkenet vårt, og rett og slett ikkje gidd å pynte det.. Det er og så lite, att ting bare blir stående i veien !
  Men fyyy kor eg gleder meg til nytt kjøkken 🙂

 2. du har det så nydelig hjemme 😀

 3. Lekkert. Har lyst på pynt på kjøkkenbenken jeg også. Men den lengste benken vår er så smal, så jeg er litt usikker på hva som passer!

 4. Så fint det ble <3 Elsker levende lys, og slike fat !:) Kjekt at det har ben slik at man kan bruke det til frokost på sengen også:)

 5. Lys er og blir en innertier, og jeg liker lysbrettet du har laget.
  Sukerskål og sukkerklype smaker barndom <3

  Hyggelig innslag 🙂
  Ha en god innspurt mot helgen

 6. Trivelig. Selv orker jeg ikke pynte kjøkkenbenken, men har en hylle på toppen av men halvhøye skap der jeg har pyntet litt 🙂 veldig fin sånn klipe!

 7. Så snill han er! Ble kjempe fint:)

 8. Så koselig du har det på kjøkkenbenken : ) Tente lys er så kos.

 9. Heisann:)
  Så koselige bilder av kjøkkenbenken og av tente lys:)

  Ønsker deg en finfin ny uke:)
  Klem fra Marianne

Legg inn en kommentar