Klatremus i hus, med rabattkode

God Søndag alle sammen, her har dagen startet saaaakte. Størsten har fortsatt feber og verking i kroppen, så vi spiste lunsj i sofaen i dag mens vi så på Kaptein Sabeltann og skatten i LamaRama.

Dere som leser bloggen fast husker at jeg i begynnelsen av uken la ut et innlegg om Klatrestativet Klatremus som vi har fått teste, fra Klatreverden.

rp_klatreverdenmedbarn.jpg

Ungene elsker å leke på det og Karoline har virkelig fått utviklet fysikken sin med denne. Med en gang vi fikk den i hus turte hun ikke å klatre mer enn et eller to steg opp, nå skal hun helst til toppen. Og hun klatrer fint opp og ned uten hjelp, og siden det står på rommet til Kristian så ser jeg det ikke hele tiden og hun slipper å kjenne min nervøse tilstedeværelse, for da kan du være sikker på at hun ikke hadde klatret like bra.

lekestativ

Jeg har fått mange forespørsler på mail, via facebooksiden, av besøkende og på instagram (@frujacobsenno)  hvor man får kjøpt slike. Og da kan jeg gi dere en gladnyhet, dere får alle 5 % rabatt om dere vil handle hos Klatreverden ved å legge inn koden VELKOMMEN, før dere betaler  da trekkes det 5% av sluttsummen din:)

Håper dere har en super Søndag videre, så skal vi sløve litt mer på sofaen 😉

(Lest 119 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Ååå.. dette tilbudet skulle kjeg gjerne ha benyttet meg av. men klatrestetiv får vente lit tror jeg.. Får vel fikse hagen først tror jeg..

Legg inn en kommentar