Kristian 6 års ønskeliste

I dag er det bare 5 dager til størstemann blir hele 6 år. Og jeg har brukt helgen til å lure på hvor i alle dager alle de årene har gått. Jeg syntes det var i går vi fikk en hard og brutalt start på livet som foreldre, men vi kom oss igjennom like hele og klare til å være foreldre for den lille gutten vår.

Han har blitt til en stor og fin gutt som liker seg omtrent like godt borte som hjemme, trygg på verden og god som gull. Og neste helg blir det fullfart med barnebursdag og familieselskap 🙂 Og jeg har satt sammen en liten ønskeliste av ting jeg vet han ønsker seg 🙂

kristian6år

newskiis

Operation spill // Klokke til å ha på armen // Vekkerklokke // Bordlampe // Nettbrett // Pierre robert boxere // Darth Vader maske // Lyssverd // Ullfrotte bukse // Ullfrotte jakke // Sparkesykkel med ski // Ski til balansesykkelen // Og klær for han vokser som gress,

Hittil vet jeg at han skal få lego filmer av oss, men litt usikker på hva han skal få  ved siden av enda.

Har du vært i bursdag til en gutt på 6 år, hva ønsket han seg?

(Lest 114 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. sv; Visst är de fina 🙂 Tror det blir en vimpel till lillebrors rum =) Varsågod, alltid kul att kunna tipsa om fina ting 😉

Legg inn en kommentar