La det snø, la det snø, la det snø!

God kveld, alle sammen.

I dag her vi bare vært hjemme og slappet av, ungene var helt i ekstase når de så den lille snøen som hadde kommet i natt, så etter frokosten var de ganske kjapt i dressene sine og ute av døren, og ble der i 3 timer!! Så snø er kult. Størsten fikk nye støvler i går som tåler ned i -32 garder så han holder seg nok varm på bena. Super tilbud på XXL om dagen, så da slo vi til. For joggesko er ikke akkurat det beste her vi bor 🙂

Kristine passet i de størsten aldri fikk brukt i fjor, så da slapp vi den kostnaden. Og Karoline er ikke så lenge ute enda, så hun bruker bare høstskoene sine.

r2

r1


r3

r4

Etter de hadde vært ute ble det Toast, Karsten og Petra på vinterferie, og kos i sofaen med pepperkaker når maten var spist 🙂

Nå er ungene i seng, og jeg skal rydde litt før det er senkveld med Thomas og Harald 🙂

Har dere snø? Hva har dere gjort i dag?

(Lest 43 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Så herlig! Har kommet sne her også – liten hund i ekstase. Gleder meg til å putte Johannes i akebrett etterhvert å se hvordan han syns det er. Gleden av sneen kommer nok ikke før til neste år!:) Har vært i byen (10 mils reise en vei), i dag, så jeg kunne klart meg uten snø og slapseføre.. Men, julestemning ble det i allefall:) Ha en fin fredag!

Legg inn en kommentar