Leke og lære er en morsom kombinasjon

//Sponset putteboks//

For en stund siden fikk jeg spørsmål om å teste ut ulike FisherPrice leker og hvem sier vel nei til å teste kvalitetsleker?

Les også: En skal tidlig krøkes

Så fort lekene var kommet i hus var ungene i ekstase, og koste seg stort med å teste de ut. Og en av favorittene til Lillesøster var putteboksen, fordi klossene har så mange fine farger og former + at hun kan stable dem til tårn 🙂

2015-07-04 10.40.25

Boksen er enkel å åpne for liten og stor, så selv de minste barna klarer å få av lokket nå alle klossene er oppi for å starte på nytt. Jeg hadde selv en tupperwareball med putteklosser og jeg husker at jeg var ganske stor før jeg klarte å få de ut selv.

2015-07-04 10.39.44

Med denne putteboksen er det mange muligheter: man kan lære om farger, former, hvem som likner, telle o.l. Samt at ungene bruker den som en «piknikk» kurv og later som det er mat i den 🙂 Så den appellerer også til rollelek.

Når Lillesøster er sliten hender det hun går på rommet sitt og finner frem denne, men det er ikke alltid hun putter de der de skal, hun bruker klossene til å bygge tårn, og lærer på den måten hvilke klosser hun må bruke for at det skal være et solid tårn og hvilke klosser som står stødig på hverandre.

Leke

Storesøster og lillesøster i ivrig lek, og de finner på nye muligheter med lekene og finner stadig på nye triks de vil vise frem <3 FisherPrice er virkelig noen av de lekene vi har som absolutt blir mest brukt her hjemme 🙂

Hva liker barna dine best å leke med? 

(Lest 158 ganger, 2 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Pingback: Leke og lære er en morsom kombinasjon | Blopp.no

  2. Pingback: Doctor in tha’ house! » Fru Jacobsen

Legg inn en kommentar