Lufting er kjekt på varme dager

lufting

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om den nye Beemoo vognen vår fra Jollyroom, som du kan lese her.

Og jeg oppdager stadig ting som er kjekt med den nye vognen som feks kan jeg trille over knust glass uten at den punkterer (ja, for det er noen som synes det er kult å knuse flasker ut av bilvinduet langs veier vi går), titteluken er god underholdning for babyen (har du en urolig baby i vognen, lukk opp titteluken og det blir rolig) og ikke minst er det kjekt med luftingen i kallesjen.

Vi har hatt en del varme og klamme dager her i det siste, og da synes frøkna det blir alt for varmt i vognbagen så hun sover dårlig. Men så kom jeg på at det faktisk er lufting i kallesjen og da blir det svalt og godt i vognen og søvnen blir bedre for henne og hun er ikke klam når jeg tar henne opp. Hullene er små så det ikke kommer dyr og insekter inn i vognen.

Jeg har ikke hatt det på de andre vognene til de andre barna og liksom ikke tenkt over at det hadde vært lurt, men nå som vi har det så er det jaggu praktisk 😉

Sover dine barn godt i vognen? Har dere lufting i kallesjen?

(Lest 93 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Ja elsker luftingen på Tfk! Brukte i fjor og i år 🙂

Legg inn en kommentar