Julens minnebok

For noen år siden kom jeg over en fantastisk bok, der jeg kan skrive inn små minner og gleder fra juletiden, skrive ned tradisjoner, hva vi baker og spiser. Også kan man lime inn bilder fra feiringen. Her kan det bli mye humor, gleder og sorger oppigjennom. Og denne fantastiske boken heter Julens minnebok.

rp_Julebok1-680x1024.jpg

Julebok2

Her kan du skrive ned dag for dag i små ord hva som har skjedd, hva dere har gjort, om dere har vært på juleavslutninger, bakt, vært på juleverksted o.l Også kan du datere med årstall øverst.

Julebok4

Julens minnebok har nydelige illustrasjoner som man får skikkelig god stemning av, og man blir satt tilbake til julen for 100 år siden, forskjellige juleeventyr, og man kan rett og slett drømme seg bort i illustrasjonene.

Boken går 15 år frem i tid tror jeg det er, så boken kan gies videre til barn og barnebarn som vil vite hvordan julen var når de var små eller foreldrene var små. Den endrer seg nok med årene. Så om du ikke vet hva du skal gi bort til jul, er julens minnebok en fantastisk gave å gi bort som de fleste vil sette pris på.

Julebok5

Boken får du kjøpt på diverse bokhandlere og på Going.no.

Har du julens minnebok? Skal du gi den til noen i år?

(Lest 165 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Nei, har ikke julebok, men ser veldig koselig ut.

  2. Naaww, for en søt ide 🙂 Den kanskje jeg skal ta med meg videre 🙂

Legg inn en kommentar