Min topp 10 ønskeliste

ønsker

Jeg har snart bursdag og da blir jeg hele 29 år. Hjelpes!! Det betyr at jeg neste år blir 30!!

Men jeg har da allerede funnet ting jeg ønsker meg til bursdagen:

Canon 700D (da jeg savner speilrefleksen min), Blondeskjørt, Loafers, Poncho, Ballerinasko, Middelalder inspirert sommerkjole og smykker fra Kappahl (enkelte ting ligger ikke i nettbutikk enda), Bruka Design skåler i hvitt eller rosa, og lekre smykker fra min favoritt smykkedesigner Secrets By B

Hva ønsker du deg mest akkurat nå?

 

 

(Lest 583 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Lekkert dette her! Jeg elsker ønskelister faktisk. Jeg ønsker meg mørkeblå cardigan fra KappAhl og veskepynt til Bayswateren min 🙂 Å fylle 30 år er bare gøy!

  2. Pingback: Min topp 10 ønskeliste | Blopp.no

  3. De ballerinaskoene likte jeg:) Er ikke så begeistret for høyhælte sko, så de får stå på ønskelisten.

Legg inn en kommentar