Mors ønskeliste til jul

Tenk at i morgen er det bare 14 dager til jul!! Tiden går fort, men samtidig så synes jeg den snegler seg avgårde, kan ha noe med at det ikke kun er julen jeg venter på. Kjenner at i år kan Desember løpe litt fortere enn den normalt gjør, for fra Januar er jeg helt klar til å ta i mot lille i magen.

Men når tiden går sakte har man tid til å lese reklameaviser og tenke over hva man ønsker seg, og i år er dette min ønskeliste.

ønskeliste mor

Fjøl med smuleoppsamler, Stumtjener, Canon EOS 700D (guri som jeg savner speilrefleksen, både privat og til blogging), Gavekort på klær (kunne tenke meg å kjøpe meg litt nytt når kroppen er litt mer normal str igjen for ikke å snakke om undertøy), Benk i gangen (denne har jeg allerede fått på forskudd av min elskede mann)Brødboks (det ser ikke ut på kjøkkenbenken), ny PC (den jeg har er så treg at det halve kunne vært nok)Kjøkken ting fra RivieraMaison og da spesielt salt og pepper eggene, Smykker (en kvinne kan da ALDRI få nok kjeder, øredobber, armebånd o.l? )

Det er sjeldent jeg skriver ønskeliste altså, men når mannen lurer på hva jeg ønsker meg så må jeg jo lage meg en ønskeliste. Og jeg er ikke vond å be, for lister er noe jeg liker å lage 😛

Hva står på din ønskeliste i år?

(Lest 293 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Jeg har en egen fane i bloggen for ønskelister, oppdateres stadig!!!!

    stor førjulsklem

  2. Herlige ønsker, vet du 🙂 I år ønsker jeg med penger til neste sommers ferie. Jeg vet også at jeg får en nydelig lommebok til jul av min kjære mann 🙂

Legg inn en kommentar