Møt våren med en ny stelleveske

//Skrevet i samarbeid med Amvina.se//

I dag våknet jeg opp til strålende sol og hele 10 varmegrader i solveggen. Det er hva man kaller en smak av vår. Skulle ønske jeg bare kunne knipse vekk snøen som ligger på gressplenen også. SOM jeg lengter mot våren, og varmere tider.

Når det er slikt vær drømmer jeg meg bort i pastellfarger, småsko og frokost på verandaen mens solen leker i mitt vinterbleke ansikt. Og i anledning våren kommer mitt favoritt barneutstyrsmerke SkipHop med enda en nyhet innen stellevesker.

Dette stilrene og trendy settet i 6 deler med stelleveske og tilhørende accessoirer inkluderer alt du behøver å ha med deg. Du får en liten nødvendighet, en smokkefutteral, en isolerende flaskeveske, en myk stellemadrass og barnevognsreimer for å enkelt feste vesken på vognen.

Vesken kommer i TRE nydelige farger: Blush, Steel Grey og Olive. Og koster ca 1299 kr i Norge. Og den kommer snart i butikkene.

Fakta:

Barnevognsreimer som enkelt festes på barnevognen

Smuss avvisende materiale med quiltede detaljer

Detaljer i kunstlær og metall

10 lommer for en organisert oppbevaring

Fri for ftalater

Bredde 42cm, høyde 32cm, dybde 16cm

Vil du være den første til å eie en slik?

Om du vil være den første til å eie en slik stelleveske i valgfri farge anbefaler jeg at du titter innom facebooksiden min og instagram profilen min. 

(Lest 99 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. den rosa….. milde måne den var fin!!!

  2. Så lekre og praktiske vesker . Alle er så pene så det er vanskelig å velge farge,men lander på den delikate rosa. Ønsker deg en god og vårlig søndag, med snøsmelting, drypp fra taket og masse deilig sol:-)

  3. Den skogsgrønne! Elsker den fargen 🙂 delt på Facebook ⭐️

Legg inn en kommentar