Nå skal vi gynge og gynge litt,

// Sponset gyngedyr//

«Nå skal vi gynge og gynge litt, Gynge og gynge litt. Ba, ba, bi, ba, bo. Gynge og gynge litt, Gynge og gynge litt. Ba, ba, bi, ba, bo. Og vi skal høyt opp, og ned igjen, Høyt opp, og ned igjen. Riste litt, ja, riste litt.»

11053654_10205480790713467_3748865629828550195_n

Når Karoline ble 2 år fikk hun et nydelig gyngedyr fra Jollyroom i bursdagsgave. Hun har siden hun var bitteliten gynget når hun slapper av eller koser seg. Det være seg om hun sitter på fanget eller om hun sitter i en stol. Det beste stedet hun kunne sove når hun var baby var i vippestolen med vibreringen på, og vi måtte montere gyngeklosser på sprinkelsengen 🙂

Så når denne kom i hus ble hun i ekstase, da kan hun sitte å gynge mens hun ser på barnetv eller bare gynge fordi det er gøy. Hun har dilla på hester ( det var det første dyret hun kunne navnet på) så det passet jo helt perfekt.

I tillegg spiller denne sangen rockabybaby, og den synes jeg er så koselig. De to litt større på 4 og 6 år er også veldig glad i denne hesten og sitter i den så fort Karoline ikke ser dem eller hun er i seng, for de blir ganske kjapt jaget om de sitter der og hun er våken.

Den tåler hele 30!! kg, så den kan brukes leeeenge. Du får den i mange ulike figurer, og frøkna mi på 4 år ønsker deg den store hesten til 5 års dagen.

Det er litt vanskelig å få tatt bilder og filmet Karoline på den for hun skal se på bildet hele tiden, gjerne før jeg har tatt det også 😉

 Har barna dine gyngedyr?

(Lest 131 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Pingback: Nå skal vi gynge og gynge litt, | Blopp.no

  2. Pingback: Vinn et jollygyngedyr » Fru Jacobsen

Legg inn en kommentar