Ny vogn i hus

Etter en ventetid som føles som en evighet, og lenger enn det når man er daglig avhengig av vogn, så er den endelig i hus. I går kom vognen som har vært kasteball i det Danske postsystemet, og så etterhvert fant veien til Norge.

Den kom i feil farge, men takket være en super samarbeidspartner så ble den på magisk vis endret til den fargen jeg skulle ha. Hele historien om dette og hvilken sponsor får du i et innlegg med bedre bilder 😉

Men nå er iallefall Bumbleride Indie 4 på plass i gangen vår, og Karoline elsket å sitte i den, så etter tre uker uten gåturer skal jeg endelig få puttet ungen i vognen og gått en lang tur neste uke. Den er testet og godkjent for 25 kg så ALLE barna kan sitte i den på i tur og orden på hvem som blir slitne 🙂

bumbleride indie4

bumbleride indie4i

Så nå gleder jeg meg stort til å ta jomfruturen i morgen 🙂

Jeg har også fått nytt kamera i dag, så jeg knoter litt og sjekker funksjoner på det i kveld 😉

Ha en super Fredag alle sammen 🙂

(Lest 58 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar