Omelettmuffins, sunt og godt i matpakken

For noen uker siden la jeg ut et bilde av omelettmuffins på snap og instagram, og spørsmålene om oppskriften lot ikke vente på seg. Da er det ekstra gøy å legge ut bilder 🙂 Men, så tok min gravide hjerne litt ferie som den stadig gjør og det har helt kokt bort i kålen. Er det noe som heter pre-ammetåke? Men her kommer den i allefall.

omelettmuffins

De jeg laget her var ganske enkle, men det var bare for å få brukt opp eggene og pølsene jeg hadde liggende i kjøleskapet.

Oppskrift til ca 15 stykker:

4 egg

4 ss vann/melk eller matfløte alt ettersom hva du har stående.

1 ts pepper

0,5 ts salt

* Vispes godt sammen

Når du har vispet godt har du oppi det du ønsker:

– Pølser/skinke

– Ost

– Grønnsaker: brokkoli, vårløk, paprika, tomat ++

* Fyll i muffinsformer og stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.

Disse er supre å fryse så lag en haug så har du til matboksen de neste 2 ukene 🙂

Storesøster ELSKET disse, mens storebror var litt lunken i mottagelsen, men han er mye mer kresen på hva han spiser enn det hun er 🙂 Jeg synes iallefall det er kjempe gøy å muntre opp matpakken med noe litt ekstra godt, som samtidig er sunt.

Og har du en liten pode som er matlei, er disse geniale, da de kan klare å spise dem selv ganske tidlig 🙂

Liker du omelettmuffins? Hva vil du fylle dine med?

(Lest 458 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Disse skal jeg jammen prøve, – også fordi jeg hater matpakker… gutta er bedre på det enn meg. 🙂

  2. Denne trengte jeg i dag! Takk for inspirasjon!

  3. Må man bruke muffinsbrett eller kan frittstående papirformer funke?

    • Jeg brukte frittstående papirformer, men da brukte jeg 2-3 formen i hverandre slik at den ble litt stivere 🙂

Legg inn en kommentar