Opp og avsted

I går kveld satt jeg på gulvet med minstefrøkna og vi lo og koste oss. Hun synes det er så stas å dra ut av leke kurven, så mor putter oppi og hun drar ut. Etter en stund satte jeg meg midt på gulvet med smokken hennes og jaggu tok hun sine første åle tak.

Karolinemor

Det var sent på kvelden og rett før legge tid så hun orket ikke så leng og ble fort utålmodig, men morgenen i dag her gått til å åle seg rundt og utforske. Brått ble dagene litt mer hektiske med å passe på så ikke de store har tatt med seg leker som hun kan putte i munnen ut i stuen 🙂

Nå skal jeg bake farsdagskake og støvsuge 🙂

Når begynte deres babyer å komme seg forover? 

(Lest 17 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar