Oppsummering om Beemoo kombivogn

// sponset vogn//

Jeg har fått flere henvendelser i det siste som lurer på om jeg kan skrive en konkret liste med for og i mot på Beemoo kombivognen, og selvfølgelig kan jeg det.

Jeg har tidligere skrevet om den her og her, og det ligger noe ute på instagram (@frujacobsenno ).

IMG_6510

Positive sider:

* Stor og stødig

* Romslig sportsdel som passer selv en lang 3 åring på 15,5 kg

* Lun og god kallesje som er trinnløs

* Stormtrekk på vognbagen så det ikke blåser inne

* Lufting i kallesjen på varme dager

* Man kan snu kjøreretning uten å måtte ta av sportdel eller bag, bare snu håndtaket.

* Det er fotbrems på begge sider av vognen

* Punkteringsfrie hjul

* Godt grep på håndtaket

* Integrerte seler i sportsdelen

* Mykt og godt sete i sportdel

* Fotpose til sportsdelen

* Lang babybag

*Samme kallesje til sportsel og bagdel.

* God trille komfort

Negative sider:

* Bagen er litt smal ca 29 cm bred. Så det blir fort litt varmt og trangt i den. Min lille på 4 mnd er veldig rund og god, så hun synes det blir litt trangt og varmt. (Men med luftingen i kallesjen åpent godtar hun det. )

* Stoff handlekurev, men dette er negativt på ALLE nye vogner. Jeg liker best de i metall for de tåler litt mer.

Håper dette gav mer klarhet til dere som vurderer å kjøpe denne vognen. Og nå er den på tilbud på jollyroom til 2695 🙂 

(Lest 544 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

5 Comments:

  1. Mammatiltogutter

    Åå en ser jo så kjekk ut da 🙂 Ser ut som dere har en kul sofa også 🙂

  2. Hei. Jeg lurer på om du har tips til regntrekk og myggnetting som passer til vogna. Ettersom jeg ikke finner noen som er til denne. Og hva slags pumpe kan jeg bruke på hjulene for å fylle på luft? På forhånd takk for svar:)

  3. Hvor lang er ryggen på sittedelen?

Legg inn en kommentar