Panteaksjon for Barnekreftforeningen

I forbindelse med Aktiviteter for barns Barnas basar på Kids Expo, har vi satt i gang en panteaksjon for å kunne støtte Barnekreftforeningen enda mer.

Alle som følger Magne Helander har fått med seg de hjerteskjærende statusene om lille Ylva og hennes og familiens kamp mot tiden. Lille Ylva er bare 7 år, og har en uhelbredelig hjernesvulst, og den stakkars jenta blir svakere og svakere for hver dag.

 Det er dessverre mange uskyldige små barn som blir rammet av dette hvert eneste år.  Statistikken viser at det er ca 180 barn som får kreft hvert år, 75 – 80 % overlever, men tallene har ikke blitt bedre de siste 15 årene, og det må gjøres noe med.

Derfor har jeg og Line, i samarbeid med Line Konstali bak Aktiviteter for barn laget en pantekampanje som vi håper så mange som mulig vil være med på å gjennomføre.

Gå ut i nabolaget, til venner, familie, kjente og ukjente og spør om de vil donere flaskene sine til dere og pant dem. Når dere går til lokalbutikken for å pante, ta gjerne et bilde og last det opp på Instagram og hashtag det #pantforbarnekreftforeningen. Har dere ikke instagramkonto, så send meg gjerne bilde på frujacobsencom@gmail.com  eller til Line line.olmheim.aaserud@familieprat.no så legger jeg bildene ut på facebooksiden til bloggen min og på line sin side.

Sett så pengene dere tjener inn på kontoen til barnekreftforeningen og send meg eller Line en mail med et bilde av overføringen, print screen av nettbankkvitteringen eller liknende som bevis på hva vi har fått inn. Når kids expo begynner legger vi sammen beløpene og forteller alle hvor mye vi har fått inn.

Kontonummeret dere skal bruke ser dere her:

logo-barnekreftforeningen3

Org nr. 985 550 999
Bankgiro 7058 09 33333
BIC (Swift) DNBANOKKXXX
IBAN NO94 7058 0933 333

Håper så mange som mulig vil være med oss på vår lille panteaksjon.

De som vil at bidraget skal være med i potten som presenteres på Kids Expo må ha sendt oss mail med bilde av fullført overføring innen 30. Oktober kl 21.00

Skriver du et eget innlegg om saken på din blogg, send det gjerne til meg eller Line, så linker vi til dere i dette innlegget.

Spre gjerne dette innlegget rundt.

Andre som blogger om Aksjonen: 

4 Små og Sjefen

Hilde M – Lykkelig med liten

Monica Jensen

Line Merethe

(Lest 31 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. For en fantastisk fin ting å gjøre ! Hjerteskjærende når man hører om små barn som blir syke , og man kan faktisk gjør en forskjell med så lite som faktisk å pante noen flasker ! Kjempe fint tiltak og skal gjerne støtte dette <3

  2. Hege (artigforkidsa.no)

    Det var en god ide 🙂 Fantastisk når man ser at litt og litt blir til mye!!

Legg inn en kommentar