Påskeaften på Borrehaugene

Nå har vi vært på tur 3 dager på rad med ungene, først i barnehagen for å finne påskeegg, så en deilig gåtur inne på Karljohansvern i Horten på Langfredag og i går var vi på Borrehaugene. Og jeg kjenner virkelig at kroppen og ryggen min har godt av å gå på de grusveiene, og humøret har godt av å få solen, sjølukten,  og lyden av bølgebrus og måkeskrik. FANTASTISK!! Vi har gått ca 3-4 km pr dag. Selvfølgelig i et veldig rolig tempo, så ungene kunne løpe og leke litt samtidig. Vi har kost oss på stranden og tegnet i sanden.

Og i går feiret vi Påskeaften på Borrehaugene sammen med barna og de (og vi) storkoste seg.

påske11

Bildene er i omvendt rekkefølge ser jeg nå, pytt pytt. Karoline ville ikke hjem, så hun snudde seg med ryggen til, armene i kors og sa hardnakket NEI, når jeg spurte om vi skulle reise hjem 😛

påske12

HavFru Jacobsen

påske13

Romlemantiske mannen min er søt da 🙂

påske14

Pappa og Kristine tegnet i sanden

påske15

Kristian fant «mamma med baby i magen»-blåskjell.

påske16

Jentene på tur <3

påske17

Jeg fant blåskjell med perler i <3 Det er ikke hverdagskost, så denne ligger pent på hylla til pynt <3

Jeg har akkurat fått lagt alle tre barna, og kvelden blir nok tilbragt på sofaen for disse bihulene slipper visst ikke helt taket enda 🙁

Ha en super kveld videre 🙂

Hva har dere gjort i påsken? 

(Lest 41 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Si fra neste gang dere skal til Borre da, så kan vi slenge oss på.. Hadde vært koselig å dratt dit sammen.. Flotte bilder du deler forresten, og perle a gitt.. DET er ikke ofte det..

Legg inn en kommentar