Pene klær til små og store barn

//Sponsede klær//

For noen dager siden fikk jeg en pakke i posten fra Meg og Magen. Og det var noen nydelige klær til meg (kommer i et eget innlegg senere)  og noen stilige klær ting ungene.

16.06.15

Lillesøster og Storesøster fikk hvert sitt skjørt fra Nova Star. Og ungene elsker dem, Storesøster som er glad i å dolle seg opp litt og gjøre seg fin vil helst bruke det i barnehagen, men dette er et skjørt jeg prøver å bruke litt sånn når vi skal bort og kose oss litt og være pent kledd.

Det er med strikk i livet, og man kan stramme det inn så om barnet ditt er slankt i livet så kan du stramme det inn så det passer. Det er i deilig strech så det er lett å leke i også.

19.06.15

Storebror fikk en fantastisk genser/skjorte fra Phister og Phillina. Storebror en som liker godt å kle seg fint og har lenge ønsket seg klær som passer mer til skolestart enn barnehage, så denne ble han forelsket i med en gang. Så når han skulle i bursdag var han ikke sen om å be om å få den på seg 🙂

Nå er også sommersalget til Meg og Magen i gang, så fort deg inn og siden du leser min blogg, så får du jaggu 30% på alle barneklærne som ikke er på tilbud 😀 Så fort deg og plukk dine favoritter 🙂

rabattkodemegogmagen

(Lest 151 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar