Pepperkakebaking og skikkelig julestemning

Etter dagens middag som ble Hjemmelaget pizza husket jeg plutselig på at jeg hadde pepperkakedeig fra Meny liggende i kjøleskapet, og ungene var møkk lei av duplo og playmo etter å ha llekt fint med det i nesten hele dag. Så da satte vi igang med bakingen. 
Vi har bakt en gang tidligere med IKEA deigen, men jeg synes den var forferdelig å jobbe med. Så gleden var stor når jeg kjente forskjellen. Men neste år håper jeg på å lage fra bunnen av. Storebror var over snittet opptatt av at vi MÅTTE ha gakkgakk pepperkaker, så de ble det noen av 😉 
Julemusikk er også viktig til julebaksten og den morsomste juleplata er DDE Jul igjen! Den er både morsom og rørende i sangene sine og stemningen kommer på topp. I tillegg begynte det å snø masse ute, og da ble det riktig så koselig. Midt under bakingen fant ungene ut at det var mer gøy med barnetv så da stod mor å trallet for seg selv på kjøkkenet, mens ungene spiste pepperkaker almass 😉 
Nå er ungene i seng og jeg vurderer å pynte noen pepperkaker for det er da jeg liker de best, med masse melis og nonstop på, greit med litt tidsfordriv mens ungene sover og jeg venter på Johanna:Prosjekt baby på TLC kl 23 🙂 
Følg meg gjerne på instagram _frujacobsen_ , der legger jeg ut mange glimt fra dagen. Det er jo sååå letvindt og kjapt gjort. Så last ned appen og følg meg da blir jeg veldig glad. 
Nå logger jeg av for i kveld. I morgen blir nok en rolig dag for det er meldt MASSE snø her, så ute har vi ingenting å gjøre 😉 Kanskje lage litt julekonfekt? Men nå skal jeg pynte pepperkaker 😉
Er det noe du vil lese om her hos meg så kom gjerne med forslag uansett hva det skulle være så skal jeg se om jeg kan klare å lage et innlegg eller serie med innlegg 😉 Setter pris på alle tilbakemeldinger. 
Også vil jeg bare takke for herlige nominasjoner til årets mammablogawards på foreldremanualen. 
Det er så koselig å se at noen setter pris på all rablingen min 😉 Vil du nominere meg også så er det bare å trykke på lenken så står fremgangsmåten der.

(Lest 40 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. ææh, julestemning <3

  2. Stilige gakk gakk kaker da! Her er det fattigmann og smulteringer som står for tur i morgen. Det blir det første jeg baker i år.. Har nominert deg jeg, og koser meg med bilder på instagram.. Venter bare på den 21 så jeg får brukt den nye telefonen min…

Legg inn en kommentar