Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret har åpnet nettbutikk i Norge, det har har jeg skrevet om tidligere. Men jeg har liksom aldri fått surret meg til å skrive om HVA jeg kjøpte, bare at jeg har bestillt 🙂 Og jeg vet det er noen nysjerrige sjeler der ute som er i det undrende hjørnet. Så her kommer det 🙂

Denne bodyen var i grå (helgardering), men jeg kunne like greit gått for den med hjerter som var rød. Men det er kanskje grei å kle opp i litt andre farger enn rosa, rødt og lilla 😉

Sokker og truser fra Polarn O. Pyret er utrolig gode, og Storebror vil KUN ha de på. Og det var godt for han å få nye truser for han har brukt de han brukte med bleier og de er ca 2 str for små. haha. Ikke rart han helst ville gå uten truse en stund kanskje??

Disse har vi ikke prøvd på enda, men de er veldig fine til skjørt og kjoler på utsiden av strømpisen eller til sommeren uten strømpebukse. Syntes de var såå skjønne.

Var en body til og en jakke til 2 åringen, men de er ikke i nettbutikken lenger. Så jeg må ta bilde av dem når de er vasket 😉

Har du handlet i nettbutikken til Polarn O. Pyret? Hva synes du om klærne dems?

(Lest 22 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Ikke handlet på nettbutikkenderes ennå men er super glad i klærne deres, litt prizy til til tider men noen ganger bare må jeg ha ha
    Nydelig den bodyen.

Legg inn en kommentar