Høytider, Oppskrifter

Sara Bernhard – Ekspressversjon

God kveld i stuen.

I dag er det bitte lille julaften, og det er kun to små dager til den store dagen. Her har ungene sommerfugler i magen, lopper i blodet og maur i rompa om dagen. Og det er ekstra vanskelig å finne roen på kvelden. Det er noe med det der å være barn i julen. Ekstra spennende og ekstra mye magi <3

Jeg var litt sent ute med julekakene i år, men nå er 50% av pepperkakene borte og en boks med havreflarn er allerede vekk, så det var kanskje like greit at jeg var sent ute i år. For selvkontroll finnes ei 😛

Men en kake jeg MÅ ha til jul er Sarah Bernhard, og i år siden jeg var sent ute fra før og jeg så på jobben med å skolde og kverne mandler som uoverkommelig ble det Sara Berhard – Ekspressversjon i år. Jeg har laget det før også. De smaker tilnærmet likt (men å lage fra bunnen er best uansett). Men her kommer oppskriften jeg har laget meg 🙂 Så om du vil lage litt deilig snop i morgen er dette greia 😉

Sara Bernhard - Ekspressversjon

Sara Bernhard – Ekspressversjon

Bunner:

2 pølser med ferdig odense kransekakebunn, stekes som det står på pakken.

Fyll:

100 gram romtemperert smør

1 1/2 dl melis

1 eggeplomme

2 ts vaniljesukker

2-3 ts kakao

Bland til en luftig krem og ha på bunnene. Sett de i fryseren 1-3 timer.

Topping:

250 gram smeltet kokesjokolade til dypping (jeg pleier å smøre på smeltet sjokolade)

Dypp kremen på de fryste kakene i smeltet sjokolade, og sett de tilbake på brettet. Sett så i kjøleskap eller fryser, og la stå til sjokoladen er stiv. Ha de i bokser og la de ligge i frysen til du skal bruke de. De tiner i løpet av 15-20 minutter.

Liker du Sara Bernhard – Ekspressversjon?

(Lest 96 ganger, 1 Lest i dag)

5 thoughts on “Sara Bernhard – Ekspressversjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 121

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.