Sing sang for store og små

 (sponset innlegg)

Før jul kom jeg i kontakt med Gro Skovli ang Sing Sang kort til testing, noe hun var positiv til. Og etter noen runder i post systemet kom de endelig frem. Og siden de kom helt oppunder jul la jeg dem under treet til Prinsen.

Og han ELSKER dem. Han liker å gå rundt å se på bildene og innimellom krabber han opp på fanget mitt og vil synge. Lillemor på 3,5 mnd synes også det er koselig å synge litt. Men ikke så lenge av gangen da, for verden skal tross alt utforskes og det er mye morsommere enn å sitte på mammas fang hele tiden.

Jeg jobbet i barnehage for noen år tilbake og der hadde vi en eldre type av disse kortene og de var bare helt supre. Så jeg har alltid ønsket meg det til mine egne barn en dag, og nå har jeg dem.

Og jeg anbefaler ALLE med små barn å kjøpe dem. Eldre barn også, for den saksskyld. Det er morro for liten og stor.

Du får kjøpt dem bla. HER!

Anbefales fra alle her i huset 😉

(Lest 33 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar