Skip Hop Silverlining

//Skrevet i samarbeid med Amvina.se//

Hver høst kommer SkipHop med nye produkter, og for dere som har fulgt meg en stund, så vet dere at jeg digger SkipHop. De har super gode stellevesker. De har produkter som er myke og gode for baby hud. Leker som stimulerer til utvikling, og spennende produkter til matbordet og barnehagen.

Og i høst er det ingen unntak, og en av de nye seriene som kommer som jeg vil tipse om er Silver Lining. Dette er en serie som er basert på den nye interiørtrenden. Den er laget i lyse materialer som er myke og gode for babyen. Med innspill av neon for å utvikle babyens syn.

silverlining

Silverlining er helt fri for BPA, PVC og ftalater. Serien består av en nydelig babygym, aktivitetsspeil og nydelige vognleker.

babygym01_hres

Vognlekene rassler, piper og har deler som kan tygges og suttes på. I tillegg kan du dra i snoren på skyen og den vibrerer. Garantert morsomt for den lille. Når dere er på trille tur. Man kan også feste de på bilstol, babygym, babystolen o.l. Veldig praktisk med leker som kan festes har jeg funnet ut, så lipper man å plukke de opp fra gulvet hele tiden.

cloud01_hres

Disse og andre flotte nyheter kommer i butikkene utover høsten. Og jeg kjenner at jeg gleder meg stort allerede. For Jeg har vogndilla, og barnevognutstyrs dilla.

Hva synes du om den nye Silverlining serien?

(Lest 156 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

Legg inn en kommentar