Slottsfjelltur på en Lørdag

I går var det en strålende dag og nydelig høstvær, og etter en meget treg start på morgenen kom vi oss omsider ut og fikk i oss litt deilig frisk høstluft.

Vi fant ut at vi kjørte til Tønsberg og skulle tussle litt på slottsfjellet, mange år siden jeg var der sist, så det var kjempe morro. Og for en deilig tur, ungene løp og koste seg og tittet på alle runiner og gamle hus. Og til og med Lillesøster gikk til toppen selv, og den trappen er laaaang 🙂

Og når man kommer på toppen av trappen er det jaggu enda mer bratte stier, med fjell og sånn som man må balansere litt på.

Vi skulle egentlig til toppen, men det stengte etter 2 minutter, så det ble litt vel kort tid med to barn å gå til toppen for så å gå ned igjen 🙂

På veien ned igjen, tittet vi på alle de gamle bygningene som står på tunene rundt slottsfjellet. Masse fint å se på både på utsiden og på innsiden.

Dette er virkelig en tur du bør ta med barna på om du er i området, og ta også turen innom museet, der er det mye flott å se på.

Prisene er ikke så hel gale heller.

60 kr pr voksen
40 kr pr barn

Har du vært på Slottsfjellet?

(Lest 24 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Så mange flotte byggninger! Ser ut som en kjempe fin plass å tilbringe søndagen på:)

    klem

  2. Vi var mye på slottsfjellet da gubben og jeg bodde i Tønsberg (i gammeldager) kjempe kjekt! Var aldri innom bygningene, men det ser veldig koselig ut =)

  3. Ja, i mine yngre år så var jeg masse på slottsfjellet. Jeg hadde ei venninne i Tønsberg,og det var en fin by å være i. Derfor hyppige besøk. Vi hadde planer om å ta turen di t i sommer, men den kom jo aldri Kanskje vi skal prøve å komme oss over en av de første helgene? Er det sauer der enda?

Legg inn en kommentar