Slushymaker, sommerens must have

De som har små barn og kanalen boomerang i hus har helt sikkert fått med seg slike beger som lager slush. De har ungene her gått å ønsket seg en stund. Jeg likte ikke den første da det er et pulver i den som gjør drikken om til is, men den i klemmebeger som heter Slushymaker er bare et beger man fryser ned, heller i drikke og klemmer i ca 2 minutter.

10637_547928851930564_2402739_n

Vi kjøpte disse på flust.no, men jeg vet at det er flere elkjøp, tilbords og andre butikker som selger de også. Men på flust koster de 129.- mot 159 eller noe på andre butikker pluss at man kan bruke trumfpoengene 🙂

1005702_547940715262711_1673850190_n

Dette er virkelig sommerens musthave, så mor må nok få kjøpt seg en slik selv også. Det er jo så godt med slush på varme dager 🙂

Har du eller barna dine slike? 

(Lest 67 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

6 Comments:

  1. Jøss, så kjekt. Smaker nok godt på varme sommerdager 🙂

  2. Vi oppdaget det på en kjøkkenbutikk i byen så mamma kjøpte til meg og broen min umiddelbart. Er helt genialt! 😀

  3. sv:
    Absolutt 🙂 Heldigvis er hun ikke så tung enda, så det er mer kos enn slit altså 😀

  4. De har ungene snakket om her også, og jeg må innrømme at reklamen egentlig hørtes for god ut, men skjønner jo på deg at det faktisk stemmer, så mulig vi også må gå til innkjøp av et par; for ja slush er supert på varme dager 🙂

  5. Dette har jeg gått glipp av! En must have for mor hvertfall som elsker slush og braincooler!! Selges? Nett?
    Hugs!!

  6. Nå fikk jeg endelig kommentert igjen!! Juhuuu!!!

Legg inn en kommentar