En smoothie start på dagen

Som nevnt tidligere så jobber jeg med å ta skjeen i en annen hånd. Jeg vil og SKAL ned i vekt. For min egen del, helsens del og for å kunne være den mammaen jeg ønsker å være for ungene. Og ikke minst den konen jeg ønsker å være for mannen min. Men det er lettere sagt enn gjort å få av disse svangerskapskiloene.

Jeg synes at alle som ammer går lett som en plett ned i vekt, men her er det stikk motsatt. Jeg føler at kroppen suger kiloene til seg, og at de sitter fast med superlim. Og at man sliter med angst og fødselsdepresjon så er ikke kroppen akkurat mer samarbeidsvillig for å si det sånn.

Så i dag startet jeg dagen med en nydelig smoothie, slik jeg ofte gjorde for 3,5 år siden. Da jeg var så flink og så fornøyd med meg selv, selv om badevekten viste mer enn det den burde.

Det er helt sikkert flere som ønsker å starte dagen med en frisk smoothie, og det beste er at du kan ta det som en frokost to go, om du har dårlig tid på morgenen. Hell det i en thermokopp og kom deg avgårde dit du skal.

Morgensmoothie – oppskrift til 1 person:

1/4 banan

0,5 dl blåbær

4 store jordbær

evt 1 porsjonspose med smoothiemix fra coop

3 cm ingefær som du river på rivjern

Saften av 1/5 sitron

2 ss havregryn

1 ss linfrø

1 dl biola

0,5 dl eplejuice

Hva er din favoritt smoothie? Del gjerne oppskrift i kommentarfeltet.

(Lest 74 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

5 Comments:

 1. Pingback: En smoothie start på dagen | Blopp.no

 2. Vi lager smoothie relativt ofte – og jeg har 2 favoritter.
  *biola med eple og rødbeter
  * frosne jordbær
  * frosne bringebær
  *en banan

  *appelsinjuice
  *yoghurt med pasjonsfrukt
  *banan
  *frosne mango
  *frossen ananas

 3. Vi har startet hver morgen med smoothies i mange måneder nå. Guttene digger det og vi og.
  Vi putter oppi det vi har: banan, kiwi, appelsin etc av frukt. Frosne jordbær, bjørnebær, bringebær eller blåbær. Litt yougerth eller juice.
  Super start på dagen! Og fin måte å få i seg masse frukt på!

 4. Jeg hiver oppi det jeg har av frukt og grønt, pluss pluss. Ingen fast oppskrift, men alle over her (inkl din) så veldig god ut!!!

Legg inn en kommentar