Sommer’n er på vei

I dag har jeg endelig fått litt sommer i interiøret, og jeg synes det ble så koselig 🙂

rusta

Gerbera blomster 5 kr pr stykk // Telysholder 19.90 pr stk alt fra Rusta. Fatet hadde jeg fra før, og «vasen» er en babysaft flaske 🙂 

rosa lysholder

pink

Med disse billige og enkle små endringene ble det skikkelig sommerlig og søtt. En blomst fikk plass på badet, og jeg synes bare den lille blomsten pyntet skikkelig opp. Deilig med litt endringer i interiøret om sommeren.

Vi har hatt store problemer med nettet i det siste, men i dag kom en installatør for å se på det igjen, så vi får håpe at det er mer stabilt og holder seg stabilt nå 🙂

Endrer du interiør etter årstiden?

(Lest 95 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

7 Comments:

  1. Det ble jo riktig koselig! Elsker at du bruker gjenbruksmaterialer også 😉
    Jeg pleier å endre interiøret litt etter årstid, men nå i år tror jeg jaggu alt fokuset går med på å dyrke baby og fornye huset. Men, jeg skulle nok ha fått friska opp litt med en ny farge i stuen – rødt fra jul passet fint til 17.mai også det, det er ikke det – men jeg er litt lei nå.

    • Hehe, greit å ruge baby også ja 🙂 Synes du er effektiv jeg med tanke på at du er høygravid liksom 🙂

  2. Så koslig så fint 🙂 i år bytter vi ikke ut interiøret for sommeren da andre ting står på planen. Ellers så gjær vi det:)

  3. Pingback: Sommer’n er på vei | Blopp.no

  4. Endrer alltid etter sesongen, men en ting forblir mesteparten av tiden utenom Julen å det er fargen LILLA <3 Elsker den uansett så Lilla kan aldri ryddes vekk :p

    • Hehe, jeg er lt for svak for rosa jeg 😉 Men ja, lilla er også veldig koselig 🙂 Hadde det mye før 🙂

Legg inn en kommentar