Springtime Birdies

//sponsede veggdekor og bamse//

Jeg har lenge fundert på hvordan jeg skal pynte rommene til jentene, og jeg er glad i interiør som ikke alle andre har. Så gleden var stor da jeg ble presentert for Springtime Birdies eller Vårfugler fra merket SkipHop på Amvina sine nettsider.

ALLE har prinsesser, my litle pony og ugler, men Vårfugler har jeg sett lite av. Barn skal jo gjerne ha litt farger på rommet sitt for stimuli, men jeg vil ha det så ren som mulig. Og da passer disse fint. Det passer med resten av fargene som er på rommene dems (brun, rosa og hvit), samtidig som det er innslag av orange uten at det ser malplassert ut.

spring1

I og med at vi har vannbasert maling på veggene ville de ikke sitte godt, men på skapet satt de helt perfekt. Og jeg synes skapet ble så koselig. Disse er peel off merker, så de ødelegger ikke skapet og lager ikke merker så om man blir lei, eller ungen vil ha noe annet når de blir større er ikke skapet ødelagt 🙂

spring2

spring3

Og rett før helgen fikk vi en pakke på døren med et nytt tilskudd til rommet til Karoline, nemlig et kosedyr i samme stilen. Gjett om mor ble fornøyd da. Karoline er jo bare 1 år så hun kunne vel igrunnen ikke brydd seg mindre om hvordan rommet ser ut 😛

spring4

Nå er det jo ikke alle som har jenter som meg, eller kanskje det er noen som skal pusse opp barnerommet før babyen kommer og vil ha det nøytralt. Da anbefaler jeg at du tar en titt på f.eks: ABC serien, Giraff safari og Treetop friends.

Lilleprinsen er en av de som fører disse seriene i Norge 🙂

Hvordan interiørtema har du på rommet til din lille? Hvilken skip hop serie liker du best? 

(Lest 46 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar