Stellevesken på innsiden

Lys innvendig slik at det blir lett å finne frem. De lange hempene på hver side er fester slik at man lett kan feste den på barnevognen.

Praktisk glidelåslomme til stellesalver, brystsalve, og andre småting man trenger til stell av små barnerumper.
Etter det forrige innlegget om stellevesken ble jeg spurt om jeg kunne legge ut hvordan stellevesken ser ut innvendig også. Og det kan jeg jo selvfølgelig gjøre. Den ser ikke så enorm ut, men den rommer utrolig mye. 
Den har en beige innside som gjør at man lettere finner det man leter etter. Vet ikke hvor mange ganger jeg har syntes det er for mørk i de vanlige veskene mine, som har sort eller mørk farge inni. Det er også mange rom slik at man lett kan organisere i vesken og ha det ryddig og oversiktlig. I glidelåslommen over har jeg bind, stellesalver, og andre småting som jeg trenger til stell av små barnerumper 🙂 
Thermorom til flasker eller mat

Antibakteriell lomme til f.eks smokker, flaskesmokker, ammeinnlegg, skjeer o.l. som man ikke vil det skal komme bakterier på
Den har metallknotter på undersiden, slik at når du setter den fra deg blir det ikke skitt og støv på undersiden av vesken. Veldig hygienisk. Den er laget av et glatt stoff så det er bare å tørke av med en fuktigklut om man skulle søle på den eller få flekker på den. 
Vattert stellematte følger med. 
Her er bilder med fyll, og enda er det god plass. 
Stor lomme til f.eks engangssmekker, papirer o.l

Praktiske glidelåslommer til småting som mobil, nøkler, antibac, hodetabletter o.l.

Lommen med trykkknapp er en klaffelomme. Slik at du kan feste f.eks en gulpeklut eller jakken til babyen uten at den faller av 🙂

Hva synes du? Virker den praktisk? 

(Lest 41 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Takk skal du ha 😀 Ble jeg glad,hehe!!
    Gleder meg til jeg får min. Håper jeg blir like fornøyd som det du er.
    God helg!

  2. hvor er den kjøpt?
    pris?
    -kan du skrive inn på bloggen min, ikke alltid eg husker og titte innom igjen-

Legg inn en kommentar