Stjernedryss – kalenderen, funker den?

Jeg har fått spørsmål etter jeg skrev om stjernedryss kalenderen, om jeg kan skrive et innlegg om hvordan dette går. Og det kan jeg selvfølgelig gjøre. 

9ab30489c30218bdd897da989f43ba0cb5a680c3
Som dere ser går det litt så som så. Noen dager er han veldig flink andre dager litt mer trassig. Men det som er så fint er at om han ser at han får en RØD stjerne den ene dagen, så gjør han alt i sin makt for å unngå å få den igjen på en stund. Helt til han bestemmer seg for å være litt trassig og sur. 
Men den har en veldig positiv virkning på han, og når han får beskjed om at han er på vei til å havne på en grønn eller rød stjerne får pipen gjerne en annen låt 😉 
Det er morro å se hvor flink han har blitt til ting, og vi har allerede måttet endre noen av «oppgavene». Og jeg ser nå at 2 av tingene kan vi nok snart bytte ut nok en gang 🙂 Så dette er virkelig noe jeg vil anbefale alle som har barn å invistere i. Og akkurat nå er den på tilbud 🙂 
Stjernedryss
Gå inn på Sjarmtrollparty på facebook og finn en forhandler nær deg, eller gå inn HER for å bestille stjernedryss. Legg gjerne igjen bloggadressen min i kommentarfeltet som referanse 🙂 
(Lest 1 691 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. for et genialt system! Bra det funker så bra som det gjør:)

  2. Den så utrolig kjekk ut ja =)

  3. Har selv vært selger for sjarmtrollparty, kjempe morro<3 ! Elsker stjernedryssen og min kalender<3

Legg inn en kommentar