Super god sjokoladekake

Ingredienser:

3 egg

3 kopper sukker

6 kopper mel

3 ss kakao

1 1/2 kopp melk

225 g smør

2 ts bakepulver

* Bland egg og sukker og lag eggedosis, mens du smelter smøret

* Bland alt sammen og ha i en langpanne (har halvert oppskriften derfor rund kake på bildet)

* Stek på 200 grader i 30min.

****************************************************

Glasur:

100 g smeltet smør

1 – 3 ss kakao (kommer an på hvor mørk du vil ha den)

300 g melis

4 -5 ss kaffe

* blandes sammen og smøres på kaken
(Lest 41 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Den hørtes god ut! Den skal jeg prøve meg på ja!:)

Legg inn en kommentar