Ta det du har….

Lillesøster har lenge gått å ønsket seg «møbler» til soverommet sitt slik at hun kan servere gjestene (les: dukker, bamser, storebror, mamma og pappa + venner) sine mat og en kopp te.

Og jeg har derfor sett litt rundt på disse interiørbloggene og i interiørmagasiner etter sånn slagbenk, bord og stoler til en fornuftig pris. Stoler til 500 kr pr stykk synes jeg ikke er en fornuftig pris på et barnerom. Og slagbenk til 1500 kr er en overdrivelse synes jeg. Så når jeg kom over ei som skulle selge brukt til en 10 del av prisen slo jeg til. Men hun måtte «advare» meg om at det ikke var hvitt og ikke hørte sammen.

Det er greit tenkte jeg for jeg kan jo male det selv om jeg ikke liker det slik det er nå. Så etter å ha vasket det og satt det inn på barnerommet fant jeg det største bordet i et settebord og satte i midten.

Så kom jeg på hvor stas jeg synes det var når jeg var liten å kunne få bruke ting vi ikke brukte ellers i huset på rommet, og slik ble det. Det blir ikke malt jeg skal ha det som det er for det ble liksom litt mer personlig synes jeg.

Jeg er sikker på at flere interiørfrelste nå synes at dette svir i øynene, men jeg er såå fornøyd. Jeg elsker å lage en hjemmekoselig stemning. Og snart 3 åringen er veldig fornøyd med resultatet og har kost seg masse på rommet i dag. Oldemorteppet og en gammel plast blomst setter liksom litt prikken over i en med tanke på gjenbruk 🙂

Hva synes du om gjenbruk? Hva synes du om «kjøkkenkroken» på jenterommet? 

(Lest 41 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

5 Comments:

 1. Gjenbruk er toppen,flott kjøp du har gjorj!
  Men jeg ville ha malt 😉

 2. En befrielse å slippe å se dette hvite/lyserosa/lyseblått interiør»riktige» til barnerom!

  Synes det var helt herlig. Oldemorsteppet er en skatt, pass godt på det!

  «Tommel opp»!

 3. Mamma til Storebror og Lillebror

  ser jo så koselig ut, likte det!! liker sånn hjemmekoselig stil bedre enn sånne perfekte hvor alt er ser over fint ut !!

  • Mamma til Storebror og Lillebror

   og oldemor teppe er nydelig 🙂 har et jukse sånn oldemor teppe fra jusk! men ønsker meg et ekte!

 4. Veldig fint, men om det hadde vært malt hadde det svidd mindre i øynene. :p

Legg inn en kommentar