Tonje Glimmerdal-konkurranse hos aktiviteter for barn

Jeg hiver meg med på denne, for jeg synes det er viktig å sette fokus på at barn bør være mer i aktivitet og ikke sitte foran tv-spill, pc-spill eller nettbrett av ymse slag.

Jeg blir rett og slett skremt av at det er så få barn ute på ettermiddagen, som det er nå. Går du ut etter middagen nå til dags er det helt stille ute, man hører ikke en lyd av andre barn. Og det er for meg en skremmende utvikling. Og om du skulle møte noen barn som er eldre enn dine og ungene dine sier hei er det ikke snakk om å så mye som vinke til en liten 2 åring som går tur. Hvor er folkeskikken?

Men herlige Line Konstali som jeg har vært så heldig å bli kjent med i tiden som blogger, driver et sted som heter Aktiviteter for barn. Hvor man samler forslag til hva man kan gjøre med ungene. Velg etter fylke du bor i eller skal på ferie i og du kan finne mange ting du ikke hadde tenkt på 🙂 Og er det en aktivitet du vet om som ikke står der, send inn forslaget 🙂

Og nå er det en konkurranse på nettsiden dems, hvor du kan vinne teaterbiletter til en forstilling med temaet barn i aktivitet eller Tonje Glimmerdal bøker:) 

Trykk her for å se alle mulighetene for å delta. 

Jeg bruker selv stadig Aktiviteter for barn for å finne tips til hva jeg kan finne på med ungene, så det kan absolutt anbefales å titte der inne, følge dem på facebook og instagram: @aktiviteterforbarn

(Lest 26 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Line Konstali

    Fint innlegg! Du er god!

Legg inn en kommentar