Topp 5 julefilmer for å komme i stemning

julefilmer

Julen er spekket av fine filmer, og noen filmer bare MÅ man se for å komme i den rette stemningen. Og det er mye mulig jeg er litt barnslig, men hos oss så kler vi ikke på oss før vi skal i finstasen på julaften.

Vi spiser lang og god frokost, ser filmer, forbereder julemiddagen og spiser snop og klementiner så det  virkelig tyter ut av ørene, og bare koser oss.

På julaften snurrer Disneys julekavalkade på skjermen fra kl 14. Og det er forbudt å bytte kanal 😉 Og på ipaden på kjøkkenet surrer tre nøtter til askepott for den gidder ikke ungene å se, men uten den blir det ikke julaften.

Andre julefilmer man MÅ se er:

Alene hjemme 1 og 2:

 

Grinchen: 
 

Jingle all the way
 

Surviving Christmas
 

Også er selvfølgelig Julenissen filmene med Tim Allen også verdt å få med seg. 

Hva er dine favoritt julefilmer?

(Lest 413 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Jeg begynner faktisk å bli ganske lei home alene filmene nå etterhvert. Men Santa Buddhas, fred Claus og den magiske leketøysbutikken er slagere her. Selv om sistnevnte funker hele året. Også så vi frost her om dagen, jeg tror den må bli en sånn desemberfilm framover.

  2. Polarekspressen er min favoritt!!!!

  3. Høres ut som en veldig koselig julaften 🙂 er så herlig når man lager seg faSte tradisjoner som følges – for barna er jo det så stor glede ! Alltid hatt lignende tradisjoner selv og det blir ikke jul uten ! Gleder meg til å videreføre over til Herman og lillebror og etterhvert som de blir eldre og forstår mer :))
    Blir aldri lei de julefilmene nevnt ovenfor 🙂 alene hjemme kan jeg gjerne se året rundt – hehe

    • Hehe, ja det er mange av de som man kan se hele året 🙂 Og i kveld går visst Surviving Christmas så da blir det total avslapping på mor 🙂

Legg inn en kommentar