Trofé, babybody fra M.E.M

I Februar fikk jeg en koselig mail om jeg hadde lyst til å teste en body fra M.E.M. Dette er et merke laget av Eva Sjøwall. M.E.M hadde en annen betydning opprinnelig, men nå er hun Mamma til Marius og Maren. Så da er betydningen blitt Mamma Elsker Marius/Maren. 
Bodyen er laget av 100% bomull, og pga måten den er laget på passer den alle størrelser fra 0-9 mnd. Vårens kolleksjon kalles Trofé, nettopp fordi de små babyene våre er våre trofeer som vi gjerne vil vise frem til ALLE rundt oss. 

Når du kjøper bodyen er den komprimert og veier ca 70 gram. Bak er det et klistremerke slik at du kan føre inn postadresse og sette på frimerke, så kan du sende den til noen DU synes fortjener det. 
Bodyene koster 149 kr stykke, men er nå på introduksjonspris til 109 kr. De fåes kjøpt på alle Vitusapotek eller på nett HER

Hva synes du om de flotte bodyene? Jeg gleder meg til å teste de på lille i magen 🙂 

(Lest 46 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Den var kjemepfin og så super god ut:-) Finnes så mange flinke dere ute som lager så mye fint!

  2. Knallfine bodyer 🙂

  3. Så fin liten body!! Litt stilig at den kom i en så liten pakke!!
    Fin dag til deg!
    Siri

  4. Nei så stilig!! Det at den kan sendes! I tillegg til at den var kjempefin, og norsk!! 🙂 Den må jeg jo bare sende rundt til venner med småttisser!

Legg inn en kommentar