Tyvstart på sommeren

// Sponset kjole//

I dag hoppet jeg opp av sengen kl 7.00. Karoline våknet 6 og lå og koste med mammaen sin en times tid. Jeg surret meg ikke i seng før rundt 1 i går, men det var lekende lett å stå opp når solen skinner inn vinduet og duften av vår gir deg energi i kroppen.

Når vi stod opp var det allerede 15 varmegrader på verandaen så jeg hang ut vask og satte på en ny. Så i dag har jeg fått unna litt, med den deilige varmen som har vært ute. Så jeg og jentene har vært sommerlig kledd i dag med kjoler og det hele.

meandi3

meandi4

meandi5

Se bort fra møkkete speil, jeg er tross alt småbarnsmor med tre barn under skolealder 😉

Jeg digger den nye kjolen min fra Me & I, for den kan dresses opp og dresses ned akkurat etter det som passer best til anledningen. Se hvordan jeg hadde dresset den opp i bursdagen til Karoline . Jeg kommer nok til å bo i denne i sommer så jeg håper på mye godt vær 😉

Jeg går 300% god for at dette er en fantastisk maxi-kjole som ALLE kan bli glad i. Så skal du investere i en eneste kjole i sommer burde det være denne, og det kan gjøres på to måter:  Du kan enten arrangere venninnekveld eller du kan bestille den direkte fra selger. Jeg anbefaler førstnevnte for da kan du se alle de lekre klærne i vårens kolleksjon, prøve og kjenne på stoffene  i tillegg til å spørre en erfaren selger om det er noe du lurer på ang klærne, mens du selv koser deg sammen med gode venner. Hva er vel bedre enn shopping i din egen stue?

Hva synes du om kjolen? Liker du maxi-kjoler? 

(Lest 51 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Åh! Den kjolen var veldig flott. Jeg skulle hatt meg en ny sommerkjole, men jeg tror jeg venter til graviditeten er ferdig for det er så vanskelig å finne rett når magen er i veien.

  2. Pingback: Tyvstart på sommeren | Blopp.no

Legg inn en kommentar