Ugledress fra Vivtra

På Mandagen kom det en nydelig pakke til Karoline i posten fra Vivtra, og jeg har lenge siklet etter hennes flotte kreasjoner så det å endelig eie noe fra henne er stort.

Og jeg kan bare si med en gang WOW!! Mannen var også sikker på at det var butikkbestillt, for makan til vakkert håndtverk. Og vi sa i kor at der skal det bestilles fra når vi vil at ungene skal ha noe unikt.

Bare se på dette, jeg sa kun hvilke farger jeg likte og vips hadde hun laget verdens nydeligste dress!

vivtra1

vivtra2

vivtra3

vivtra4

Dressen er god og myk, og deilig å bevege seg i for ei snuppe som er høyt og lavt meste parten av dagen. Ingenting som strammer eller er klumpete noe sted.

Og nå er en av dere så heldige at dere kan vinne en kjole fra vivtra, bare husk å melde dere på månedens giveaway.

Hva synes du om dressen? Har du bestillt hjemmesydde klær før? 

(Lest 72 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Så flott en dress =) Jeg har meldt meg på konkurransen din og kryssen fingrene =) Jeg har aldri bestilt hjemmesydde klær, men jeg syr litt selv, og synes det er veldig stas =)

  2. Vivtra er så utrolig flink. Jeg har jo Lynet dress til mellomstor, og uglebukse til miniputt, og jeg bare elsker det. Kommer nok til å legge inn en ny bestilling etterhvert også. Utrolig deilige klær..

Legg inn en kommentar