Ukesmeny uke 23

Flere har spurt om jeg kan legge ut middagslister på hva vi spiser i løpet av en uke. Og det kan jeg jo selvfølgelig gjøre. Så hver Søndag kommer jeg til å legge ut middagslisten vår her på bloggen.

Hva skal du ha til middag denne uken?

(Lest 61 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Pingback: Ukesmeny uke 23 | Blopp.no

  2. Jeg planlegger middager (stort sett) hver søndag – men ikke gjort det idag ? så her vet jeg ikke hva det blir til uken enda 🙂

  3. Planlegger mest fra dag til dag, utifra hva vi har lyst på og om vi har husket å ta noe ut fra frysen etc 🙂 men vi har som regel masse i frysen, både ferdig fryste middager og kjøtt/fisk. Så er som regel ikke noe problem. Vi rekker ikke å handle etter jobb, før middag uansett så vi er flinke til å lage av det vi har 🙂 men vi har alltid basisvarer og grønnsaker.

Legg inn en kommentar