Vår 1. Mai feiring

På Fredag var det fridag og alt stengt, men i 10 tiden så jeg på facebook at det skulle være båtmesse i Tønsberg, så da kastet vi oss rundt og dro på båtmesse. Det var mye folk, og ungene storkoste seg med å se på Eliasbåten, gå en tur inne på dekk på Christian Radich og se på alle se andre båtene som lå langs bryggene.

Karolines soleklare favoritt var vannscooterene som hoppet rundt i havnebassenget, hun lo så hun ristet 🙂

1.mai6

1.mai3

1.mai4

1.mai6

Den båten er så flott, men jeg er utrolig glad for at jeg slipper å være med den ut i storm og høy sjø. Jeg er ikke et seilbåtmenneske, men hadde sikkert vært deilig å være nede i de varme farvannene som de er i til vanlig.

1.mai5

Etter noen timer på båtmessen begynte det å komme noen små drypp, så da var det godt å sette seg i bilen for å ta turen hjem for taco 😉 Ungene sovnet med en gang, og sov til vi var vel hjemme.

1.mai1

Det er så koselig å finne på sånne spontane småting med mann og barn, og alle koste seg skikkelig og det var tipp topp stemning hele tiden 🙂

Når vi kom hjem og akkurat kom inn døren begynte det å regne, så det var  godt vi rakk hjem så jeg fikk tatt inn klærne som hang ute på snoren 🙂

Hvordan feiret dere 1. Mai? 

(Lest 53 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Pingback: Vår 1. Mai feiring | Blopp.no

  2. Kjekt å ta ting på sparket i finværet:) Vi besøkte skoleplasser og barnehager. Uteområder vi ikke får nyttet i hverdagene. Ingenting er kjekkere enn å leke ute:)

Legg inn en kommentar