Vestfolds beste blogger, er det meg??

tb blogg d til 2303 for å stemme på meg

Endelig kan jeg slippe nyheten ut av sekken 🙂 Jeg er plukket ut til å være med i finalen på Vestfolds beste bloggere. Av 230 blogger er jeg plukket ut blandt de 15 som får være med videre 🙂 Dere kan lese mer om det HER.  Det er kjempe stas og ikke minst en ære å bli plukket ut blandt så mange talentfulle bloggere.

Men for å nå helt til toppen trenger jeg virkelig deres hjelp, for det er det at folk må jo stemme på oss for at vi skal kunne krype oppover på listene og tilslutt stå som vinner av ny PC slik at vi kan blogge videre.

Så jeg håper at mine herlige lesere, nye som gamle vil stemme på meg.

Det du trenger å gjøre er å sende en sms:

tb blogg d til 2303 (koster 7 kr pr melding)

Så jeg håper virkelig på deres støtte,dere kan stemme så mange ganger dere vil HVER dag, og om jeg vinner så blir det trukket ut FEM premier som skal sendes til tilfeldige likere og følgere. Og del gjerne oppfordringen videre 🙂

Man kan stemme til og med 3. November.  

Ha en super helg 🙂

(Lest 42 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Gratulerer! Jeg heier på deg og har sendt en stemme 🙂

  2. Gratulerer så mye!!! jeg var selvsakt for GAMMEL til å bli med, er det mulig, hihi 🙂

  3. Så gøy. Gratulerer!
    Heia deg.

Legg inn en kommentar