Vinn en morsom sommerweekend for liten og stor

Da er vi kommet til den største ferien jeg skal dele ut denne sommeren. Her har vi hatt skikkelig sommer i dag med 24 grader, strålende sol, grilling og barn som har lekt med vann, så derfor kommer dette innlegget litt senere enn planlagt.

Denne gangen er det i samarbeid med Nordsjø Ferieland og Europris.

Nordsjø Ferieland er en nydelig campingplass vi kom over ved en tilfeldighet når jeg og mannen var på et hotell i nærheten. Og vi ble så bergtatt av denne plassen at vi var mer der enn vi var på hotellets område. Det er super god mat der, og så masse spennende å finne på for barn og voksne i alle aldre.

hytteliv-og-bading-paa-norsjoe-ferieland_fullwidth

Om man ønsker fred og ro kan man få det, og om man ønsker mer fart og spenning i aktivitetene kan man få det. Det er utrolig barnevennlig, rent og vakkert der. Jeg gleder meg til å kunne ta med egne barn dit, kanskje neste år?

De som vinner denne pakken får: 

* 2 netter overnatting med telt

* Billetter til piratshow «Baluba i piratpukta» for 2 voksne og 2 barn

* Gavekort på 500 kr fra Europris da ikke alle har telt, eller alt utstyr man trenger for en teltweekend slik at dere skal slippe slike utgifter. 

For å delta må du gjøre følgende: 

* Legg igjen en kommentar og del innlegget videre

* Følg bloggens facebookside

* Følg meg på instagram (@frujacobsenno)

Følg gjerne sponsorene på facebook også:  Nordsjø Ferieland, Piratbukta og Europris

Vinneren trekkes 14.06.2015

Tusen takk til de flotte sponsorene som har gjort dette mulig å gjennomføre, det kjennes utrolig godt å kunne bidra til at tre familier får en litt bedre sommer enn de hadde tenkt.

Lykke til alle sammen!

(Lest 120 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

35 Comments:

 1. Fantastisk flotte premier altså? Den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad? Det har jaggu fru Jacobsen skjønt. Jeg melder nok en gang på min bror og hans to små barn. Etter to turbulente år trenger de fred, ro og stabilitet. Som alenefar med oppussingsprosjekt er det ikke mye å rutte med i kassa, men bror er en jævel på å sette opp telt – så dette skal gå bra! Krysser fingre og tær?

 2. Der såg det kjempe koselig ut. Hadde Vært kjekt å vinne

 3. Pingback: Vinn en morsom sommerweekend for liten og stor | Blopp.no

 4. Maria Berg Reitan

  Ja takk 🙂 sa hadde barna på 4 og 11 blitt glad ❤️

 5. Mari Trolldalen

  så mange fine premier du får dele ut? hadde vært gøy å vinne denne premien, og la gutta på 3 og 5 få seg en opplevelse med telt tur og pirater!?

 6. Slenger meg gladelig på denne 😀
  Håper på litt vinnerlykke! Sjeldent jeg har det.
  Liker alle sidene og deler videre ♡
  God helg!

 7. Anne-Marlene Farnes

  ÅH ja TAKK ? Vi blir med å håper på å vinne for da ville jeg tatt med meg en venninne på tur når mannen er ute å jobber i sommer… KRYSSER

 8. å ja takk 🙂 hadde vært helt fantastisk.. Da hadde jeg tatt med meg en vennine som stiller opp for meg og som alltid er her uansett hva 🙂
  Krysser fingrene og håper 🙂

 9. Heidi Furuseth Løvhaug

  Høres moro ut 😀 😀 og vet nok hvem som blir med meg 😉

 10. Flott premie =) krysser fingrene =)

 11. Katrin94- Mamma til Liam ♡

  Liker alt som skal likes 😉 håper og krysser fingrene 😀 ♡♡♡

 12. Jag vill vinna en ferie. Som föredettq student och numera arbetsledig är det inte lätt att få pengarna att räcka till.

 13. Sara Emilie Ekelund

  Da har jeg gjort alle punkter. Krysser fingrene for en ferie i år! ?

 14. Hadde vært suverent om vi kunne vunnet dette så vi kom oss på en liten ferie i sommer for bilen må på verksted og kostnadene er ikke så små de heller. Har hatt vondt i magen siden dette med bilen ble oppdaget så dersom de finner flere feil må vi bare holde oss hjemme i sommer. Liker deg på Instagram og Facebook 🙂

  Please <3

 15. Jaaaaaa takk ☺ hadde vært genialt siden vi ikke har råd til ferie i år.
  Barna på 4 og 7 hadde blitt super lykkelige ☺

 16. Mari Grastveit Sæstad

  Dette høres kjempe koseligt ut.. Krysset fingrene for at vi vinner da vi har ei jente på 3 år som er veldig glad i kapteinsabeltann 🙂 sjørøver er skummelt og kjekt 🙂

 17. Dette hørtes kjempe artig og koselig ut, fin familieferie 🙂 Krysser fingrene for at vi vinner 😀 <3 Liker siden din på facebook, har delt dette og følger deg på Insta 😀

 18. Vil veldig gjerne være med på konkurransen din, så da hiver vi oss på:-) Følger alle sidene dine, både på insta og Facebook. 🙂

 19. Hege Veronica Hegelstad

  *krysser fingrene*

 20. Jeg vil gjerne stikke innom der når vi er på ferie! Vi har vel 1-3 dager uten planer mens vi er på Østlandet 🙂 følger og deler 🙂

 21. Det hadde vært gøy å vinne en sånn premie! Deltar,og krysser fingrene 🙂

 22. Siw L.Granberg

  Fantastisk flott premie ? Håper jeg er så heldig at jeg kan vinne dette ?

 23. Først av alt må jeg melde at jeg har savnet deg for en liten stund siden på bloggen. Godt å ha deg tilbake. Klem for det.

 24. En sånn tur hadde passet perfekt i år, sa vi ikke har all verdens kroner å rutte med, hadde vært fint å ta med familien dit i sommer! 🙂

 25. Katharina F.Øyum

  ja dette vil jeg gjerne vinne.
  Vi har ikke råd til å gjøre noe i sommer,så hvis vi hadde vunnet dette så hadde sommeren blitt reddet.

 26. Maria Berg Reitan

  Ja takk:)

 27. Følger både bloggen din og på insta 🙂 krysser fingrene!! 😀

 28. Monica Gundersen

  Det hadde vært toppers å vunnet. Krysser det jeg har ????

 29. Hege Veronica Hegelstad

  *Ønsker meg*
  🙂

 30. Så gøy. Skulle gjerne vunnet denne ?? likt og del, og følger ?

 31. Åååå det hadde vært kjempe kjekt å vinne en slik fin ferie opplevelse med barna 🙂

 32. Dette hadde vært midt i blinkende for meg og jenta mi, også kunne vi invitert med ei annen alenemamma med barn på miniferie I sommer! ? Krysser fingrene og alt annet for litt Lykke. ?

 33. Hei 🙂 For en fantastisk konkurranse!! Har veldig dårlig økonomi denne sommeren, så det blir ingen ferie på meg og junior i år desverre 🙁 Vi må bli hjemme i Harstad hele sommeren. Så planen hittil er at jeg skal forsøke å lage en fin ferie med mye utelek og morro for 3-åringen min her i byen.. Blir nok å være en del ute hvis det blir fint vær.. men så langt kan vi se langt etter sommervarme her i nord i følge værmeldingen! Blææ 🙂 Men, jeg må innrømme at det er trist og kjedelig å ikke kunne tilby ungen min en skikkelig ferie sånn som mange av de andre ungene i barnehagen får! Det stikker i mammahjertet! En weekend hadde vært flott for å skape gode minner for oss, så derfor prøver jeg lykken og ønsker alle de andre lykke til i denne flotte konkurransen 🙂 Tvi tvi!

  Klem fra Camilla & Nicklas 🙂

 34. For en super fin premie. Vi har ikke så mye ferie i år for samboer er i ny jobb, så hadde vært super koselig for meg og tatt med sønnen min på 11 år dit 🙂

Legg inn en kommentar