Viper 4s

I går kom vognen, og jeg hadde selvfølgelig ikke strøm på speilrefleksen før i kveld, så får ta noen flere bilder i dagslys i morgen. Dette er virkelig en genial vogn, og jeg kjenner det langt inne i hjerteroten at dette var rett for oss. Vi har hatt den første trilleturen uten ville protester og sutring fordi hun hele tiden kunne se oss.

v1

v2

v3

v4

Også så mye ekstra som fulgte med. I det jeg åpnet pakken med vognen så ramlet det ut fotpose ( noe som er et must for meg, og jeg hadde allerede sendt mail til det danske selskapet for å høre om det finnes 😛 ), en koppholder (så nå kan jeg ta kaffen to go når vi er i byen, eller bare sette pepsimaxen der 😛 ) og stelleveske i tillegg til selvevognen med sportsdel og bag.

Trekket er vindtett og har solfaktor 50, noe som er veldig kjekt på sommeren. Så gleder meg masse til å bruke den mye mer.

I dag har den blitt testet til det ytterste da vi gikk tur i skogen som ikke er brøytet, vi gikk bare oppå ca 150 cm med snø som var pakket oppå hverandre slik at ungene skulle på ake. ( mor også selvfølgelig). Og den trillet fint der også selv med litt humpler, så lenge jeg hadde låste hjul. Etterpå trillet vi til butikken og den har en fantastisk trille komfort.

Jeg ser at bildene er litt mørke, men jeg kan få tatt nye bilder i morgen 🙂

Hvordan vogn har du? 

(Lest 86 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

10 Comments:

  1. Gratulerer med nok en ny vogn. Her i huset har vi nok kjøpt vår siste tror jeg. Men det er kanskje likegreit?! Hvor mange forskjellige vogner har du hatt tilsammen nå? Tror du har slått meg nemlig 😉

  2. Ser veldig bra ut 🙂 hvor kjøpte du ?

  3. flott vogn har emmaljunga city cross 😀

  4. Livet i Casa Didriksen

    Blogaward inne hos meg…

  5. Glad i vogner du 😛

  6. Det så ut som en kjempefin vogn! Jeg savner litt å kunne se babyen når jeg triller altså. Så hvis jeg får en baby til, så skal jeg ha den retningen på vogna:)

  7. Kunne du skrevet litt mer om denne vogna? Hvordan den er sammenslått og slik. Har en tfk nå, og vurderer å bytte ut den nemlig

Legg inn en kommentar