Vis hvem du er med posters og prints

// Skrevet i samarbeid med Desenio//

Noe som er veldig populært om dagen er prints med ulike quotes, slagord og budskap, og store posters med flotte bilder for å gi et mer stilfullt uttrykk i i hjemmet. Du får vist mer hvem du er… Jeg synes slike posters er så kule, for man kan få en stil som er ganske unik, og man få utrykk for følelser og tanker samtidig som det er dekorativt.

poster

Hvem husker vel ikke disse flotte postersene fra naturfagssalen? Perfekt på kjøkkenet, eller i gangen? 

desenio

Et designerinspirert kontor? 

desenieo.no

Bildevegg er veldig inn i interiøret om dagen, hva med en vegg med flotte prints? 

I Sverige har de siden 2010 hatt muligheten til å bestille det seneste innen posters og prints hos Desenio, og nå skal de åpne Desenio i Norge, og om du melder deg på nyhetsbrevet kan du vinne gavekort på 500 kr på lanseringsdagen, og du får informasjon direkte når de åpner i Norge.

bildevegg

Jeg venter allerede på noen flotte posters og prints til barnerommet, soverommet vårt og ellers i huset og gleder meg stort til de er i hus.

Liker du posters og prints?

(Lest 834 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Pingback: Vis hvem du er med posters og prints | Blopp.no

  2. Lekkert det der!

Legg inn en kommentar