www.idaising.com

For en stund tilbake sendte jeg en del mailer med den flotte danske designeren Ida Ising, og jeg fikk snusen i hennes flotte stelleveske, eller pusletaske som det heter i Danmark. Jeg synes den var så flott, og noe som ikke alle andre har. Det passet meg perfekt. Og når Lillesøster kom til verden dumpet det nettopp en slik ned i postkassen. Og du kan tro jeg ble glad.

Ida2

I og med at det er en stelleveske utenom det vanlige her tok det litt tid før jeg ble 100% fortrolig med den. Og slik som den er rett fra butikken er den perfekt for ammende og litt større barn hvor du ikke trenger å ha med deg så mye av maten de spiser.

Ida3

Den er romslig og god, også har den en deilig stellemadrass så barnet ligger veldig godt. Den er utrolig praktisk i bilen når man ikke har så mange steder å skifte bleie eller oppi vognen på en lengre gå tur. Mulighetene er mange, også er den jo utrolig flott å se på. Den kommer i mange forskjellige versjoner og HER kan du se flere. 

Jeg synes de nye fargene er så fine.

Ida1

Noe jeg har savnet er ringer så jeg kan henge den i kroker på håndtaket på vognen, men det ser jeg de har løst nå med å lage stropper til å feste på vognen. 

For at man som flaskeforeldre eller foreldre til barn som spiser mat du selv tar med synes jeg den er litt vanskelig i bruk slik den er direkte fra butikken. Jeg savner evt borelås, knapper eller glidelås på lommene inne i selve stellevesken slik at ikke alt innholdet sklir ut. Men dette kan du også lett ordne selv om du er litt håndarbeidskyndig eller har en mor/svigermor som er det 🙂

Men alt i alt er den helt fantastisk 🙂

Det du får med når du kjøper vesken er: 

* Stellevesken med madrass og laken

* Handlenett i matchende farge

Hvordan stelleveske har du? Hva synes du om Ida Ising sine? 

(Lest 99 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Ida Ising sin var kjempefin!!
    Jeg kjøpte byStroom ALMA for over tre år siden, og den har vært min faste følgesvenn i tre år, og to barn!
    Kanskje det blir en Ising neste gang! 😉

Legg inn en kommentar